menu

Beggars Banquet - Ian Rankin (2002)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Verhalenbundel
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een verzameling van 21 verhalen waarvan maar liefst zeven met Inspecteur Rebus en een Rebus novelle tot besluit. ‘Unknown Pleasures’ kijkt naar het nieuwe millennium vanaf de duistere zijde. Inspecteur Rebus onderzoekt een chantage in ‘In the Frame’. ‘The Confession’, dat begon als een voordracht via de radio, speelt zich af in een verhoorkamer van de politie. Een huurmoordenaar krijgt meer dan waarvoor hij had afgesproken op een drukke kermis in ‘The Hanged Man’. Rebus leert een paar zaken van een veteraan gevangenisuitbreker in ‘Window of Opportunity’. ‘The Serpent’s Back’ verkent de louche kant van Edinburgh in de jaren 1790. En in ‘No Sanity Clause’ ziet Rebus zijn vriendin de kerstman kussen.

zoeken in:
PQV00
Dit boek bevat de volgende verhalen:
'Trip Trap' (Rebus), 'Someone Got to Eddie', 'A Deep Hole', 'Natural Selection', 'Facing the Music' (Rebus), 'Principles of Accounts', 'The Only True Comedian', 'Herbert in Motion', 'Glimmer', 'Unlucky in Love, Unlucky at Cards', 'Video, Nasty', 'Talk Show' (Rebus), 'Castle Dangerous' (Rebus), 'The Wider Scheme', 'Unknown Pleasures', 'In the Frame' (Rebus), 'The Confession', 'The Hanged Man', 'Window of Opportunity' (Rebus), 'The Serpent's Back', 'No Sanity Clause' (Rebus; originally titled 'Father Christmas's Revenge') en de novelle
'Death Is Not the End' (Rebus).

Gast
geplaatst: vandaag om 13:17 uur

geplaatst: vandaag om 13:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.