menu

Budding Prospects - T.C. Boyle (1984)

Alternatieve titel: Budding Prospects: A Pastoral

mijn stem
geen stemmen

Engels
Humoristisch

326 pagina's
Eerste druk: Viking, New York (Verenigde Staten)

Felix Nasmyth en zijn vrienden hoeven enkel een veld vol cannabis sativa te oogsten en een miljoen belastingvrije dollars zullen hen ten deel vallen. Ze hebben echter geen rekening gehouden met de nieuwsgierige buren die zo typisch zijn voor het noorden van Californië, zware regenval, de fysieke tol en Felix' onwaarschijnlijke nieuwe liefde, een eigenzinnige beeldhouwster. In haar naam onderneemt hij een wraakactie gericht tegen een politieagent die het vooral voorzien heeft op drugsdealers en - gebruikers.

zoeken in:
ZAP!
Dit was de inspiratie voor een pilot-aflevering voor een gelijknamige tv-serie - die er vervolgens nooit kwam - van de hand van regisseur Terry Zwigoff (o.a. 'Ghost World' en 'Bad Santa').

Nooit van deze schrijver gehoord (behalve dat ik de film 'The Road to Wellville' van titel kende), maar zou zo maar wat kunnen zijn...

avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
Nochtans volgens velen een van de betere Amerikaanse auteurs van deze tijd. Veel van zijn boeken zijn in het Nederlands vertaald. Salman Rushdie was overigens erg bondig in zijn aanbeveling van dit boek: ''Gulp it down; it beats getting drunk.''

ZAP!
Halley23 - het zegt in die zin ook niet zoveel wanneer ik nooit van een schrijver gehoord heb...

Gast
geplaatst: vandaag om 02:07 uur

geplaatst: vandaag om 02:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.