menu

Stoorzender - Arjen Lubach (2020)

mijn stem
3,04 (12)
12 stemmen

Nederlands
Autobiografisch

256 pagina's
Eerste druk: Podium, Amsterdam (Nederland)

In 'Stoorzender' doet Arjen Lubach verslag van twee bewogen jaren uit zijn bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.

zoeken in:

3,0
Fijn boek om tussendoor te lezen. Je hebt het zo uit. Het hoofdstuk over Los Angeles is het meest opmerkelijk en dat over Vlieland het meest melancholisch en daarom het mooist.

3,5
Van Lubachs persoonlijke leven wist ik tot nu toe bar weinig af. Stoorzender geeft een bijzondere en vaak intieme kijk in turbulente periodes van zijn leven. Het eerste hoofdstuk (van de zes) vond ik het meest onderhoudend en daarom was er af en toe een lichte teleurstelling bij de hoofdstukken daarop, die toch iets minder boeiend waren. Niet dat het daardoor minder leesbaar werd, want vlot en humorvol schrijven kan deze man wel.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:41 uur

geplaatst: vandaag om 12:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.