menu

Vertrouw Mij, Ik Kom uit de Veehandel - Herman Brusselmans (2020)

mijn stem
3,25 (4)
4 stemmen

Nederlands
Psychologisch

240 pagina's
Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland)

Er wordt een vrouw vermoord. Het arme mens werd gewurgd door een onverlaat, die spoorloos lijkt. Nadat Herman Brusselmans hierover gelezen heeft in de krant besluit hij om een boek aan de zaak te wijden. Maar hij schrijft ook een ander boek, waarin hijzelf, z'n geliefde Lena en de vermoorde vrouw een rol spelen. Personages uit het ene boek komen elkaar tegen in het andere, al is het geen gesneden brood om de realiteit van de fictie te onderscheiden. De politie en de schrijver gaan op zoek naar de misdadiger, en de schrijver doet dit met de pen in de hand. Hoe dan ook zal gerechtigheid geschieden, dankzij de al dan niet te vertrouwen veehandelaarszoon.

zoeken in:
avatar van AOVV
3,0
Best geinig, dit boekje van Herman Brusselmans. Goed 250 pagina's vermakelijke onzin, het gaat er ten huize AOVV bij tijd en stond in als zoete koek..

3 sterren

avatar van devel-hunt
3,5
Herman Brusselmans, hij schrijft ongeveer 4 boeken per jaar, een doorlopende stroom van verhalen en teksten, het stopt bij hem blijkbaar nooit, Brusselmans, de Vlaamse mooie taal, ik houd ervan, doorkruist met vunzige gedachtes van de schrijver, op zijn Brusselmans, het verhaal absurd maar zeer vermakelijk, van de hak op de tak, om vervolgens weer terug te keren naar het absurdistische verhaal zelf, een typisch Brusselmans, zoals er maar één van is, karakteristiek.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:52 uur

geplaatst: vandaag om 10:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.