menu

Dead Simple - Mark Billingham, Clare Mackintosh, James Oswald, Jane Casey, Angela Marsons, Harry Bingham, Antonia Hodgson en C.L. Taylor (2017)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Verhalenbundel
Detective

128 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Twee mannen in de gevangenis spelen een dodelijk spel Scrabble. De rouwende weduwe die ontdekt dat ze meer gaat verliezen dan alleen haar man. Soms worden misdaden opgelost op manieren die je niet kunt verklaren. Een jonge vrouw probeert een oude man te misleiden en krijgt meer dan ze had voorzien. Een vrouw meldt een misdrijf bij de politie, met onverwachte resultaten. Als een man de perfecte moord probeert uit te voeren, is het niet zo gemakkelijk als hij denkt. Een moordenaar die op het punt staat opgehangen te worden, ontdekt dat het niet het ergste dat je kan overkomen. Je weet nooit wie er voor je deur kan staan.

zoeken in:
PQV00
Inhoudsopgave:
Mark Billingham: ‘Hardscrabble’
Clare Mackintosh: ‘The Funeral’
James Oswald: ‘Dead Men Tell No Tales’
Jane Casey: Old Tricks’
Angela Marsons: ‘Tell No Lies’
Harry Bingham: ‘The Perfect Murder’
Antonia Hodgson: The Night Before the Hanging’
C.L. Taylor: ‘Bird in a Cage’

Gast
geplaatst: vandaag om 22:34 uur

geplaatst: vandaag om 22:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.