menu

A Sea Change - Veronica Henry (2013)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Chicklit / Romantiek

96 pagina's
Eerste druk: Orion, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Jenna staat bekend als ‘The Ice Cream Girl’. Ze vindt die naam helemaal niet erg. Het is immers een vrolijke naam en er zijn veel slechtere banen dan het verkopen van ijsjes op het strand van Everdene. Craig brengt zoveel mogelijk tijd door in de strandhut in Everdene die hij samen met een paar van zijn vrienden huurt. Als een politieagent betekent het een rustgevende verandering van zijn dagelijks leven en hij is gek op surfen. Tijdens een weekend is hij daar in zijn eentje wanneer hij een meisje op het strand ziet. Hij is jong, vrij en vrijgezel en ze springt in het oog. Maar in dit specifieke zomerweekeinde staat het leven van zowel Jenna als Craig op het punt om te veranderen ...

zoeken in:
PQV00
Jenna, 'The Ice Cream Girl', wordt op vrijdag ontslagen door haar zuipende en gokkende baas omdat de ijssalon niet langer voldoende zou opbrengen. Ook krijgt zij niet haar loon van de laatste twee weken uitbetaald, geld dat zij dringend nodig heeft om de huur te betalen waar zij, vanwege een inbraak met diefstal, nu al een achterstand heeft.
Craig is eindelijk verlost van de onzekerheid ten aanzien van de valse beschuldiging van buitensporig geweld bij een aanhouding die vrienden van een crimineel die hij als politieagent achter de tralies wist te brengen tegen hem naar voren hebben gebracht. Nu gaat hij alleen een week doorbrengen in het strandhuis dat hij samen met enkele vrienden huurt.
Jenna gaat onder desperate omstandigheden over tot desperate handelingen die door Craig, met wie zij bij het theehuis letterlijk in botsing is gekomen, daarbij op afstand worden gadegeslagen.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:49 uur

geplaatst: vandaag om 15:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.