menu

Cork Dork: A Wine-Fueled Adventure among the Obsessive Sommeliers, Big Bottle Hunters, and Rogue Scientists Who Taught Me to Live for Taste - Bianca Bosker (2017)

Alternatieve titel: Cork Dork: A Wine-Fuelled Journey into the Art of Sommeliers and the Science of Taste

mijn stem
geen stemmen

Engels
Autobiografisch / Kunst en Cultuur

357 pagina's
Eerste druk: Penguin, New York (Verenigde Staten)

Bianca Bosker verliet tijdelijk haar job als journaliste om zich te verdiepen in de wereld van de wijnliefhebbers. Haar avontuur brengt haar bij: de New Yorkse top-sommeliers die het proeven en beoordelen van wijn tot kunst verheven hebben, de Californische wijngiganten die jaarlijks miljarden liters produceren voor de groothandel, universitair onderzoeken waar MRI-scans worden genomen voor de analyse van hersenactiviteit tijdens het wijnproeven. Dit alles met als doelstelling om een antwoord te vinden op de vraag: wat maakt wijn nu zo bijzonder?

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:54 uur

geplaatst: vandaag om 11:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.