menu

Het Perenlied - Joost Oomen (2020)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Nederlands
Sociaal

272 pagina's
Eerste druk: Querido, Amsterdam (Nederland)

In 'Het Perenlied' nemen de Bietenkoningin en Gabriel het op tegen het grootste Disney-pretpark van Amerika. Met behulp van een zelfgeschoten naaktfoto strijden zij voor het recht om zelf te mogen beslissen wat mooi en lief is. Er wordt een meisje gestekt aan de oevers van een kristalheldere beek vol dromende zeekoeien. Er wordt een Russische prinses gerustgesteld in een appartement vol tafelzilver. Het World Trade Center stort in en aan de rand van het monument voor 9/11 trouwt een vader met een pop van fruit onder het groente- en fruitschap van een verlaten supermarkt.

zoeken in:
avatar van Lalage
3,0
Ik wilde dit graag geweldig vinden en dat lukte niet helemaal, maar het is in elk geval origineel, absurd en poëtisch.

3,5
Een soort van soft-erotisch sprookje, waarin fruit een essentiële rol speelt. De vindingrijke Joost Oomen laat zijn fantasie de vrije loop en dat resulteert in een boeiend verhaal met bizarre wendingen en verhaallijnen.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:33 uur

geplaatst: vandaag om 22:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.