menu

Six Foot Six - Kit de Waal (2018)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Humoristisch

96 pagina's
Eerste druk: Penguin, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Het is een opwindende dag voor Timothy Flowers. Het is 3 november en het is vrijdag en het is zijn eenentwintigste verjaardag. Wanneer Timothy naar zijn gebruikelijke straathoek loopt om zijn favoriete speciale bus te zien, ontmoet hij Charlie. Charlie is een aannemer die wanhopig op zoek is naar de hulp van Timothy omdat Timothy erg lang is, 1.98 meter. Timothy heeft nog nooit een baantje gehad – of althans geen werk voor langer dan een dag. Maar wanneer Timothy en Charlie geld moeten ophalen bij een plaatselijke crimineel lopen de zaken niet precies volgens plan ...

zoeken in:
PQV00
Niet geweldig, maar wel aardig. Hoofdpersoon Timothy is een jongeman, die, zoals tegen het einde van het verhaal blijkt, ten gevolge van zeer hardhandig optreden van zijn vader hersenletsel heeft opgelopen waardoor hij nu wat simplistisch is. Hij is gek op bussen en wanneer hij op een speciale elektrische bus staat te wachten wordt hij aangesproken door Charlie, die hem een baantje aanbiedt: helpen met de renovatie (lijkt meer op destructie) van een bestaande woning.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:59 uur

geplaatst: vandaag om 11:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.