menu

Nooit Meer Bang - Gaby Rasters (2018)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Nederlands
Romantiek

256 pagina's
Eerste druk: Zomer & Keuning, Utrecht (Nederland)

Louise heeft de mannen afgezworen. Maar dan ontmoet ze bij het ontbijt in haar Brusselse hotel Lennard. Het is liefde op het eerste gezicht en ze rijdt hoteldebotel terug naar huis, terwijl hij naar het vliegveld gaat. In de auto belt ze haar beste vriendin om te vertellen over de ontmoeting. Die vraagt meteen: 'Luister jij geen radio? Er is een aanslag gepleegd...' Het is het begin van een zoektocht. Naar liefde, naar hoop, naar Lennard, naar zichzelf.

zoeken in:
avatar van Vonneke_Legrand
4,0
Dit boek heb ik als "Bookazine" gelezen (via het tijdschrift Vriendin), dat leest zo makkelijk als een tijdschrift. Het is een echte "pageturner".
Het switched elk hoofdstuk van personage/verhaallijn. Het verhaallijn van Louise kan ik op een gegeven moment niet goed meer volgen, maar dat is op wel het grappige aan dit personage. Ik ben zeker wel een paar keer flink ontroerd geraakt door het verhaal, dat is voor mij een extra ster waard.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:35 uur

geplaatst: vandaag om 14:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.