menu

The Bee Gees: The Biography - David N. Meyer (2012)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Biografie

352 pagina's
Eerste druk: Da Capo, Cambridge (Verenigde Staten)

De eerste verhalende biografie van de Bee Gees, de fenomenaal populaire vocale groep die wereldwijd meer dan 200 miljoen platen heeft verkocht - aantallen gelijk aan die van de Beatles en Michael Jackson. 'The Bee Gees' is het epische familiesaga van de broers Barry, Robin en Maurice Gibb, en zit vol verbazingwekkende hoogtepunten - vooral omdat ze de definitieve band van het discotijdperk werden, gevoed door 'Saturday Night Fever' en crashende dieptepunten, waaronder de tragische drug ondergang van de jongste broer, Andy. In de afgelopen jaren heeft een hele nieuwe generatie fans de onmiskenbare grooves en harmonieën herontdekt die de Bee Gees en nummers als 'Stayin 'Alive' , 'How Deep is Your Love' , 'To Love Somebody' en 'I Started a Joke' tijdloos maken.

zoeken in:
Dat stukje over die nieuwe generatie fans kan ik beamen. Kwam plotsklaps op het idee om me in de Bee Gees te verdiepen en heb 'Saturday Night Fever' en een oude verzamelelpee opgescharreld. 'Stayin Alive' schalt met enige regelmaat door de speakers en van die andere genoemde tracks komt alleen 'I Started a Joke' me niet bekend voor. Voor de rest een beetje een verkooppraatje, die plotomschrijving, maar het vult een zeker hiaat op waar andere artiesten op de site voorgingen met hun biografieën.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:11 uur

geplaatst: vandaag om 13:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.