menu

All I Want Is Everything - Cecily von Ziegesar (2003)

Alternatieve titels: Ik Wil Alleen Maar Alles | Gossip Girl #3)

mijn stem
3,58 (6)
6 stemmen

Engels
Jeugdboek
Chicklit

213 pagina's
Eerste druk: Little, Brown and Company, New York (Verenigde Staten)

In dit derde deel van Gossip Girl is de groep tieners beland in het laatste jaar High School. De vaste groep bestaande uit onder andere Serena, Blair, Nate, Vanessa en Dan wordt nauw in de gaten gehouden door Gossip Girl. Via internet doet ze verslag van alle gebeurtenissen en wordt ze door haar mailvrienden op de hoogte gehouden van de laatste roddels. Aan de Upper East Side van New York, op de rijkste school van Amerika weten Serena en Blair er ook dit keer weer een spectaculair absurd schooljaar van te maken.

zoeken in:
avatar van CharlesDickens
2,5
Een grote tegenvaller... Waar is die GG wereld gebleven?

avatar van Dee-e
3,0
Weer een heerlijk Gossip Girl boek. Wel een beetje kinderlijk, maar het blijft heerlijk om in de wereld van East Upper Sides te verkeren

5,0
Voor alle verslaafden weer een nieuw boek vol valse roddels. Hoewel iedereen hoge verwachtingen heeft van dit boek, is het mij toch iets tegengevallen. Hij komt bij lange na niet in de buurt van het succesvolle, eerste deel, maar toch is het een 'must have' voor de lezers die de voorgaande delen gelezen hebben.
Het verhaal gaat verder waar het de laatste keer was gebleven. Wederom dezelfde personages, met hier en daar wat nieuwelingen. Een beroemde popster, Flow, die hoteldebotel is van Serena. Hij volgt haar overal en overlaadt haar met cadeaus. Serena, daarentegen, ziet hem niet zitten. Hoewel dit in de meeste gevallen nét 'over the top' is, kan Gossip Girl het zich wél veroorloven.
Het verhaal is in dezelfde stijl geschreven als de voorgaande delen. De lezer zal dus niet verrast worden met nieuwe dingen.
De eeuwige vraag of Nate en Blair weer bij elkaar komen blijft onbeantwoord, en of Dan en Vanessa gelukkig worden? Kortom, een open einde, dat vraagt naar meer. Hopelijk zal het vierde deel wat meer sensatie brengen. Je weet dat je van haar houdt, Gossip Girl!

Gast
geplaatst: vandaag om 01:04 uur

geplaatst: vandaag om 01:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.