menu

Perfect Prey - Helen Fields (2017)

Alternatieve titels: Perfecte Prooi | D.I. Callanach #2

mijn stem
4,35 (13)
13 stemmen

Engels
Thriller

464 pagina's
Eerste druk: Avon, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Tijdens een rockfestival valt een medewerker van een liefdadigheidsinstelling midden in het publiek dood neer. Zijn buik is met één haal opengesneden. Niemand heeft de moordenaar gezien. Een week later wordt in een vuilcontainer het lichaam van een basisschoollerares aangetroffen. Ze is gewurgd met haar eigen sjaal. Inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach hebben geen aanknopingspunten en kunnen geen motieven vaststellen. Ze tasten in het duister, totdat blijkt dat de slachtoffers op diverse gebouwen in de stad met graffiti worden beschreven. Dan ontdekken ze dat de boodschappen geschreven zijn voordat de mensen vermoord werden en begrijpen ze dat de moordenaar zijn volgende slachtoffer zo aankondigt. Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter…

zoeken in:
avatar van predator
5,0
Het tweede deel uit de serie met Callanach en Turner is echt waanzinnig. Het verhaal zit, door slim gebruik te maken van wisselende perspectieven, echt ontzettend knap in elkaar en zeker in het tweede gedeelte moet je blijven doorlezen. Absolute aanrader!

avatar van handsome_devil
3,5
Jaaa dit is een leuke. Wat een heerlijke moorden en ditto dader. Ook de rechercheurs vond ik leuk, al weten jullie inmiddels wel dat ik een broertje dood heb aan persoonlijke geschiedenissen en psychologie van de koude grond. Is ook wel weer regelmatig aanwezig in deze thriller, maar de rest maakt toch wel veel goed. Dikke 3,5, schurkt tegen een 4 aan.

avatar van Rufus
4,5
Prima gruwelijk verhaal met een zeer spannende afloop.
4,5 *

Sharon
Het eerste deel van Helen Fields vond ik al geweldig, maar met dit tweede deel heeft ze mijn hart veroverd. Deze thriller heeft werkelijk alles: goed uitgediepte personages, heftige moorden, mooi opgebouwde spanning en uiteindelijk een geweldig plot. Sommige moorden werden zo beeldend en gedetailleerd beschreven dat ik het iets te gruwelijk vond. Dat had van mij minder gemogen, toch vind ik het zeker wel een aanrader.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:39 uur

geplaatst: vandaag om 08:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.