menu

The Seances - Michael Richan (2020)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Griezel

449 pagina's
Eerste druk: Dantull, Seattle (Verenigde Staten)

Jon Olson voelde zich niet op zijn gemak toen hij een seance uitvoerde voor zijn cliënt, de rijke Julia Marstead. Hoewel Julia bereid was elke prijs te betalen om in contact te komen met haar verloren dochter, voelde Jon dat ze niet helemaal eerlijk was, en dingen voor hem verborgen hield. Toen de seance begon voelde hij een overweldigend gevaar. Plotseling trok Julia hem mee in haar verwrongen wereld, en zette een serie gebeurtenissen in gang die Jons leven voor altijd zou veranderen.

zoeken in:
avatar van PeterW
4,0
PeterW (crew)
Een boek van een heel ander kaliber dan gebruikelijk bij Richan. Geen Rivier deze keer, maar wel een medium dat met de doden contact probeert te leggen. Jon Olson is zo'n medium en hij krijgt dik betaald om de dochter van een steenrijke vrouw te zoeken. Die dochter blijkt echter een heel andere dan hem voorgeschoteld werd. Er blijkt ook een duistere entiteit in het huis te spoken, maar het karakter hiervan wordt niet helemaal duidelijk.
Het is ook voor het eerst dat Richan een verhaal over verschillende generaties uitsmeert, en dan pas tot een conclusie komt. Je wilt wel blijven lezen totdat je weet hoe het afloopt, en dat is zeker een pluspunt van dit boek. Toch blijf ik het gevoel houden dat er wat rafelige eindjes aanzitten, en die naar mijn mening toch op z'n minst verklaard hadden kunnen worden. Desalniettemin is dit boek zeker de moeite waard.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:54 uur

geplaatst: vandaag om 11:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.