menu

'n Goeie Dag vir Boomklim - Jaco Jacobs (2015)

Alternatieve titel: Een Mooie Dag om in Bomen te Klimmen

mijn stem
geen stemmen

Afrikaans
Jeugdboek
Psychologisch

98 pagina's
Eerste druk: LAPA, Pretoria (Zuid-Afrika)

Marnus voelt zich onzichtbaar tussen zijn knappe oudere broer, die meisjes zoenlessen geeft in de achtertuin en zijn kleine broertje, dat er schattig uitziet maar een zakelijk genie is. Als er op een dag een meisje voor de deur staat met een petitie om een boom te redden, vindt Marnus dat eigenlijk maar vreemd. Maar als Leila de boom in klimt om de kap tegen te houden, maakt hij een bijzondere keuze. Hij gaat bij haar in de boom zitten. Hoe meer mensen van hun protest horen, hoe zichtbaarder Marnus wordt.

zoeken in:
PQV00
Marnus is moeg daarvoor om in sy twee broers se skadu te leef. Maar toe ’n meisie genaamd Leila hom een oggend vra om ’n petisie teken, is dit die begin van ’n onverwagse avontuur. Marnus beland saam met Leila bo in ’n boom in ’n desperate poging om te keer dat dit afgekap word. En uiteindelik kry Marnus ’n kans om raakgesien te word …

Gast
geplaatst: vandaag om 16:57 uur

geplaatst: vandaag om 16:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.