menu

Vingar av Silver - Camilla Läckberg (2020)

Alternatieve titel: Zilveren Vleugels

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Zweeds
Thriller

368 pagina's
Eerste druk: Forum, Stockholm (Zweden)

Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te keren. Met de hulp van een zorgvuldig geselecteerd team van vrouwen, gaat ze de strijd aan om haar bedrijf veilig te stellen - en om zichzelf en degenen die ze liefheeft te beschermen.

zoeken in:
Dit boek is het logische vervolg op 'Gouden kooi', dus wederom geen thriller met het duo Patrik Hedström en Erica Falck. wel de verder avonturen van Faye, met daarin net als 'Goude kooi' weer behoorlijk wat pornografische scènes. Wat is er in Läckberg gevaren, dat zij opeens zo afwijkt van haar normale schrijfstijl. Wil zij soms meeliften op het succes van de 'Vijftig tinten grijs' boeken van E.L. James. Zo ja, dan slaat zij de plank volledig mis. In dit feministische pennenvrucht komt werkelijk geen enkele man voor die deugd. Elk heerschap staat stijf van de slechte en onbetrouwbare eigenschappen. Het begint er met deze twee boeken op te lijken dat Läckberg een enorme frustratie van zich af probeert te schrijven en dat is jammer, want ze heeft in het verleden de hierboven aangehaalde scènes niet nodig gehad om de lezer aan zich te binden.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:25 uur

geplaatst: vandaag om 17:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.