menu

The Swarm of Heaven - Derek Wilson (1999)

Alternatieve titel: The Swarm of Heaven: A Renaissance Mystery Being Certain Incidents in the Life of Niccolo Machiavelli

mijn stem
geen stemmen

Engels
Historisch

188 pagina's
Eerste druk: Constable, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Door gebruik te maken van de onlangs ontdekte Escobaldi papieren in Umbrië, verondersteld geschreven door de beruchte renaissance schrijver en diplomaat Niccolo Machiavelli, heeft Derek Wilson een cynische roman geschreven over Italië in de late 15e eeuw. Vanwege een privé-vendetta laat de jonge Niccolo Machiavelli zijn geliefde Florence achter in de greep van de fanatieke broeder Savonarola en reist naar Rome om daar gelokt te worden dienst te nemen bij de Borgia paus Alexander VI en zijn naar macht hongerende zoon Cesare. Machiavelli raakt al snel verwikkeld in vertrouwelijke missies die zijn eigen leven in gevaar brengen – en de enige uitweg is om de intriganten te overtreffen.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:33 uur

geplaatst: vandaag om 16:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.