menu

Evelien - Martin Bril (2001)

mijn stem
3,21 (17)
17 stemmen

Nederlands
Humoristisch / Romantiek

204 pagina's
Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland)

Evelien is een vrouw van bijna veertig, die twee jonge dochters heeft, een lieve man Harko en een mooi huis in Amsterdam. Toch mist ze iets in haar leven, waardoor ze ontevreden is. Evelien ontmoet een nieuwe liefde, Theo. Maar wanneer alles fout gaat, en Harko zelfs vreemd gaat met Wendy heeft Evelien overal spijt. Wat mist ze? Een man? Een baan? Een derde kind? En dan gebeurt er iets met Theo wat ze nooit had verwacht...

zoeken in:
avatar van CharlesDickens
3,0
ik heb nu uitgelezen. Martin Bril schrijft verukkelijk. Niet waanzinnig goede literatuur, maar zeker een boek die de moeite waard is bij de kachel in je Franse vakantiehuisje met kerstmis kan lezen. Alleen dat Amsterdam! Daar word ik toch zó ziek van!

3*

avatar van Nicolage Rico
CharlesDickens schreef:
ikmaar zeker een boek die de moeite waard is bij de kachel in je Franse vakantiehuisje met kerstmis kan lezen.


Ik heb helaas geen Frans vakantiehuisje, maar ik ben wel zeer benieuwd naar het boek. De serie was dacht ik niet zo hele bijzonder.

R.I.P. Martin Bril.

avatar van Remco
3,0
Ik heb werkelijk genoten van de verhalen over Evelien. Natuurlijk is het geen diepzinnige literatuur maar het is zeker een aanrader om tussendoor te lezen. In mijn geval niet bij de haard in mijn franse vakantiehuisje maar op het terras van mijn studio op Ibiza met uitzicht op de prachtige middelandse zee. Absoluut een aanrader om te lezen na een wat zwaarder boek. Heb soms erg moeten lachen om de situaties waarin Evelien zichzelf weet te manouvreren.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:54 uur

geplaatst: vandaag om 21:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.