menu

In Eigen Hand - Linda Jansma (2020)

Alternatieve titel: Een Nikki Benjamins Detective

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Nederlands
Detective

350 pagina's
Eerste druk: De Crime Compagnie, Laren (Nederland)

Max Akkermans komt om nadat hij de macht over het stuur verliest en tegen een boom rijdt. De vader van Max, voormalig hoofdinspecteur bij de Amsterdamse politie, heeft zo zijn twijfels bij het politieonderzoek. Helemaal wanneer hij een sms'je ontvangt waarin staat dat de dood van zijn zoon geen ongeluk was. Hij roept de hulp in van particulier rechercheur Nikki Benjamins. Zij ontdekt dat er veel meer speelt dan een simpel auto-ongeluk en dat haar voormalige collega's van het rechercheteam daar alles mee te maken hebben.

zoeken in:
Sharon
Wederom weer een spannende thriller van Linda Jansma. Al vanaf de eerste pagina laat het verhaal je eigenlijk niet meer los. De spanning wordt langzaam opgebouwd. Meerdere personages zijn goed uitgewerkt en hebben stuk voor stuk iets verdachts. Langzaamaan vouwt het verhaal zichzelf uit en komen de puzzelstukjes op hun plaats te liggen. Toch was het plot voor mij wel enigszins verrassend. Wat mij betreft een aanrader!

avatar van Arkan
4,5
Ook dit is weer een super spannend boek van Linda Jansma.
Een verhaalt waar de nodige spanning in zit en waar je je best een paar uur in kunt verliezen.

Weerom een heel goeie verhaallijn waarin corruptie, angst, onzekerheid een rol spelen.
Een stoere dame als Nikki in de hoofdrol maakt het helemaal compleet.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:24 uur

geplaatst: vandaag om 15:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.