menu

We Will Be Strong: Thin Lizzy 76-81 - Martin Popoff (2012)

Alternatieve titel: The Sun Goes Down: Thin Lizzy's Final Years

mijn stem
geen stemmen

Engels
Biografie

256 pagina's
Eerste druk: Power Chord, Toronto (Canada)

Via talloze nieuwe interviews met de meeste betrokkenen en een berg nauwgezet onderzoek is 'The Sun Goes Down' het vervolg op 'From Dublin to Jailbreak' en onderzoekt het de tweede helft van de carrière van de band vanaf het maken van 'Bad Reputation' in 1977 tot 1983's 'Thunder and Lightning' en het laatste concert op het Reading Festival. Alcohol en drugs hebben grote schade aangericht tussen bandleden, producers en managers. Veranderingen in de bezetting en veelal een zwaar bestaan ​​eisten uiteindelijk hun tol na de hitlijsten en uitverkochte tours.

zoeken in:
Die plot is van de Wymer 2018-heruitgave The Sun Goes Down: Thin Lizzy's Final Years en dekt vermoedelijk de lading van It's Getting Dangerous: Thin Lizzy 81-12 - een uitverkocht boek dat als e-book heruitgegeven is. Dit boek en het vorige Thin Lizzy-deel waren oorspronkelijk een Noord-Amerikaanse aangelegenheid en er was sprake van een trilogie; vrij ontoegankelijk voor het toevoegen (heb vier recente toevoegingen van deze auteur gecorrigeerd).

Gast
geplaatst: vandaag om 08:25 uur

geplaatst: vandaag om 08:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.