menu

The Corner Shop in Cockleberry Bay - Nicola May (2018)

Alternatieve titels: Het Winkeltje in Cockleberry Bay | Cockleberry Bay #1

mijn stem
3,33 (6)
6 stemmen

Engels
Romantiek / Humoristisch

364 pagina's
Eerste druk: Nowell, Ascot (Verenigd Koninkrijk)

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken.

zoeken in:
avatar van Arkan
3,5
Van een Feelgood heb ik nooit hoge verwachtingen, maar dit boek heeft een aardige verhaallijn en het zit logisch in mekaar.
Er is wat spanning in verwerkt en de nodige humor, en natuurlijk, hoe kan het ook anders het romantische kantje wat er bij hoor.
De vlotte schrijfstijl maakt het lezen super ontspannend.

Het ideale boek voor wie houdt van een luchtig verhaal en lekker ontspannen lezen zonder te hoeven nadenken.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:20 uur

geplaatst: vandaag om 18:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.