menu

This Is Kind of an Epic Love Story - Kheryn Callender (2018)

Alternatieve titel: Dit Is Best Wel een Episch Liefdesverhaal

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Sociaal / Romantiek

304 pagina's
Eerste druk: Balzer + Bray, New York (Verenigde Staten)

Nate is gek op films en wil het liefst scriptschrijver worden. Niet van films met een happy-end, want daar gelooft hij niet meer in. Zeker niet sinds het met Florence mis gegaan is. Zij is verliefd geworden op een meisje en wil niet meer dan beste vrienden zijn. Maar dan komt er opeens een nieuwe jongen op school: Oliver James Hernández. Oliver was jaren geleden Nates beste vriend, tot er iets gebeurde waar ze allebei niet over willen praten. Heeft Nate gevoelens voor Oliver? Durft hij achter zijn eigen ‘happily ever after’ aan te gaan?

zoeken in:
De vertaling wordt onder naam van Kacen Callender uitgebracht, bij Amazon is het ook Kacen. Naspeuring bij Goodreads levert op dat de auteur slechts twee boeken als Kheryn schreef en daarna de naam aanpaste; dat kwam me bijna op een dubbele toevoeging te staan. van der Velde | Dit is best wel een episch liefdesverhaal, Kacen Callender - boekhandelvandervelde.nl

Gast
geplaatst: vandaag om 13:26 uur

geplaatst: vandaag om 13:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.