menu

The Bishop's Pawn - Steve Berry (2018)

Alternatieve titels: Het Pionnenspel | Cotton Malone #13

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

352 pagina's
Eerste druk: Minotaur, New York (Verenigde Staten)

50 jaar na de moord op Dr. Martin Luther King Jr, moet Cotton Malone de waarheid achterhalen over wat er werkelijk gebeurde in Memphis op 4 april 1968. Het brengt hem terug naar het begin van zijn carrière waarin hem gevraagd werd een zaak te onderzoeken waarbij de FBI tegenover het ministerie van justitie kwam te staan. Lag deze vete, waarin FBI-baas J. Edgar Hoover een hoofdrol had, aan de basis van de moord op Dr. King?

zoeken in:
avatar van AOVV
3,5
Interessante thriller alweer van Steve Berry, ditmaal in de eerste persoon enkelvoud. Nadeel is dat je minder invalshoeken hebt (hoewel het verhaal zo geschreven is dat dit ook niet nodig is), voordeel dat je jezelf meer kan identificeren met de ik-persoon.

Intrigerend onderwerp, waarvan de draai die Berry er zelf aan geeft op het eerste zicht ongeloofwaardig overkomt, maar des te realistischer schijnt als je je dan wat meer in de achtergrond verdiept..

3,5 sterren

Gast
geplaatst: vandaag om 23:27 uur

geplaatst: vandaag om 23:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.