menu

A Minute to Midnight - David Baldacci (2019)

Alternatieve titels: Eén Minuut voor Middernacht | Atlee Pine #2

mijn stem
3,80 (5)
5 stemmen

Engels
Thriller

432 pagina's
Eerste druk: Grand Central Publishing, New York (Verenigde Staten)

FBI-agent Atlee Pine's leven veranderde voorgoed toen op jonge leeftijd haar tweelingzus Mercy werd ontvoerd – en waarschijnlijk vermoord. Wanhopig zoekt ze sindsdien naar antwoorden die een einde moeten maken aan de kwellende onzekerheid, totdat op een dag alle opgekropte woede en frustratie een uitweg vinden. Ze kan zichzelf tijdens een arrestatie niet langer in de hand houden en mishandelt een verdachte. Gedwongen om tijdelijk een stap terug te doen, keert Atlee terug naar Andersonville, Georgia, het dorp waar ze is opgegroeid. Met behulp van haar assistent Carol hoopt ze erachter te komen wat er precies is gebeurd tijdens die traumatische nacht toen Mercy werd meegenomen. Maar vrijwel meteen na haar aankomst wordt het lichaam van een vermoorde vrouw gevonden, met een bruidssluier over haar gezicht gedrapeerd. Al snel volgt een tweede slachtoffer. Atlee is vastbesloten het onderzoek naar de ontvoering van Mercy voort te zetten, maar ze moet nu ook een seriemoordenaar zien te stoppen voordat er nog meer slachtoffers vallen. Ze komt er al snel achter dat in een kleine gemeenschap vol geheimen – die mogelijk te maken hebben met Mercy’s verdwijning – het verleden soms beter met rust gelaten kan worden…

zoeken in:
4,0
Goede thriller met 2 verhaallijnen waarbij FBI-agent Atlee Pine op zoek gaat naar de achtergrond van het jaren geleden verdwijnen van haar tweelingzus Mercy en zij ook op jacht gaat naar de dader van een moord - en daarna meer moorden - in datzelfde afgelegen plaatsje Andersonville. Alleen aan het einde van het boek moeten een aantal zaken snel opgelost worden en dan wordt het verhaal wat rommelig.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:32 uur

geplaatst: vandaag om 16:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.