menu

Deadly Secrets - Robert Bryndza (2018)

Alternatieve titels: Doods Geheim | Detective Erika Foster #6

mijn stem
3,96 (14)
14 stemmen

Engels
Thriller

328 pagina's
Eerste druk: Bookouture, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Op een vrieskoude ochtend wordt een moeder wakker en vindt het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter Melissa op het pad van haar woning. Rechercheur Erika Foster voelt zich direct na haar laatste schokkende zaak kwetsbaar, maar is vastbesloten het onderzoek te leiden. Dan komen er meldingen binnen dat in dezelfde wijk in Zuid-Londen meer jonge mensen zijn aangevallen door een dader die zwarte kleding draagt en een gasmasker op heeft. De zaak wordt ingewikkelder wanneer Foster een web van geheimen ontdekt rond de dood van de mooie jonge Melissa. Erika moet intussen pijnlijke herinneringen aan haar verleden onder ogen zien. En ze moet diep graven, gefocust blijven en de moordenaar zien te vinden. Onder meer haar collega Moss helpt haar daarbij.

zoeken in:
Sharon
Wederom weer een spannende thriller van Bryndza. Het blijft een genot om de Erika Foster reeks te lezen en kijk nu al uit naar deel 7. Wel wil ik er bij zeggen dat de boeken ook prima afzonderlijk te lezen zijn. In dit boek leer je Erika weer iets beter kennen. Helemaal leuk omdat ik haar een toch wel boeiend hoofdpersoon vind.

Het boek leek wat voorspelbaarder te zijn dan de voorgaande. Echter bleef hij van het begin tot het eind spannend. Vrijwel altijd weet je dat Bryndza er een mooie plotwending uitgegooid. Deze had ik helemaal niet zien aankomen. Wat mij betreft een aanrader!

4,0
Wel een goede thriller. Prettig leesbaar en genoeg spanning. Ik was niet zo gecharmeerd van het einde van het boek. Het leek mij erop dat hij er toen toch snel een einde aan moest breien. Maar inderdaad ik had deze ontknoping niet verwacht. Tot het volgende boek van hem. (Maar er liggen ook nog andere boeken te wachten...)

avatar van Arkan
4,5
Ook dit 6e deel over Erika Foster en haar team kan weer bovenmate boeien.
Spannend, de nodige actie, een origineel en goed verhaal en het vleugje humor wat af en toe komt boven drijven.

Dit deel is iets anders dan de voorgaande, in dit opzicht dat we niet vanaf het begin de dader kennen. We zitten dus met evenveel vragen en onzekerheden als de politie.
En het einde, de ontknoping is méér dan origineel en onverwacht.

Voor mij zeker een waardige opvolger.

avatar van Rufus
3,5
Prima verhaal met een goed einde.
Erika Foster blijf ik toch een niet sympathiek persoon vinden , maar deze keer heeft ze wel de zaak opgelost.
3,5***

Gast
geplaatst: vandaag om 19:46 uur

geplaatst: vandaag om 19:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.