menu

Onzichtbare Macht - Robin E. Flennok (2011)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Spionage / Thriller

349 pagina's
Eerste druk: Marmer, Baarn (Nederland)

Na zijn dienstperiode in het Israëlische leger, keert Salomon (Sal) Miller terug naar de Verenigde Staten. In dat land is hij opgegroeid en grootgebracht door zijn oom en tante. Zijn ouders waren om het leven gekomen bij een bomaanslag in Tel-Aviv toen Sal twee jaar oud was. Eenmaal terug volgen raadselachtige gebeurtenissen elkaar snel op. Zijn oom, Tom Miller, verdwijnt op vreemde wijze en er wordt tot twee keer toe een aanslag op Sal gepleegd. Als hij door agente Michelle Parrot (NSA) betrokken raakt bij een geheime operatie, ontdekt hij nieuwe feiten over zijn familie. En voor hij het weet is hij een pion in een ingewikkelde strijd om de wereldheerschappij.

zoeken in:
3,5
Een goede thriller, maar het is wel een behoorlijk ingewikkeld spionageverhaal geworden, omdat er zich tegelijkertijd zaken afspelen met verschillende personages en op verschillende continenten. Daarbij worden er een aantal verschillende forse problematieken aan de orde gesteld die alle relevantie hebben. M.i. had het boek echter aan sterkte gewonnen als de auteur zich hier toch wat meer beperkt had. Maar als debuut, zeker geslaagd.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:22 uur

geplaatst: vandaag om 10:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.