menu

Martin Ros Vijftig Jaar op Wacht: Schetsen over een Boekenfanaat - Perry Pierik, Boudewijn van Houten, Wim Huijser, Ton Luiting, Robert Lemm, Maarten 't Hart, Hans Renders, Hans Kooger, J. Mikkers, Jeroen Wielaert, Wim Meulenkamp, Thomas Leeflang, Pieter Jan Verstraete, Wim Hazeu en Ewald Vanvugt (2009)

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Biografie

146 pagina's
Eerste druk: Aspekt, Soesterberg (Nederland)

Martin Ros was jarenlang de opmerkelijkste stem in de Hilversumse ether. Op zaterdag werd het even stil als hij de moderne drukwerken en de oude klassieken ter hand nam. Romans van Conny Palmen tot Moby Dick trokken in een lange stoet voorbij. In 'Martin Ros vijftig jaar op wacht' schrijven zijn medeboekenliefhebbers over dit bijzondere fenomeen, dat ergens ook wel iets weg heeft van zijn vele voorliefdes: Chateaubriand, Thomas Mann, Paul Léautaud, Dostojevski en vele anderen. Zijn enthousiaste besprekingen maken Martin Ros tot een van de meest markante mannen in boekenland.

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:32 uur

geplaatst: vandaag om 03:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.