menu

Meneer Foppe & de Hele Reutemeteut - Wim de Bie (2009)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Nederlands
Humoristisch

159 pagina's
Eerste druk: De Harmonie, Amsterdam (Nederland)

Een bundel met korte verhalen, mono- en dialogen, interviews, sketches, notities, nieuwsberichten en Bieslogstukjes. De mensenschuwe vrijgezel meneer Foppe voelt zich gelukkig binnen de vier muren van zijn appartement. 'Ze' laten hem echter niet met rust - hij moet boodschappen doen, er wordt wel eens aangebeld. Het grootste deel van deze bundel bestaat dan ook uit berichten over die 'ze', de lachwekkende buitenwereld.

zoeken in:
avatar van Halley23
Halley23 (moderator)
Wim de Bie maakte voor de VPRO tussen 2002 en 2008 een weblog genaamd Bieslog. Zes jaar lang, gemiddeld drie stukjes per dag, in totaal circa 6000 stukjes. Bieslog stond vol met verhalen, politieke commentaren, muziek, interviews, films en foto's, culturele tips en hij wees volgers op de toen nog nieuwe mogelijkheden van het internet. De zesduizend berichten en originele audio- en video-items van het destijds grensverleggende internetproject zijn nu weer online beschikbaar. Bieslog weer online toegankelijk - lees - VPRO

Gast
geplaatst: vandaag om 13:08 uur

geplaatst: vandaag om 13:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.