menu

The Serpent - David Wiltse (1983)

Alternatieve titel: Het Helse Donker

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Detective

274 pagina's
Eerste druk: Delacorte, New York (Verenigde Staten)

Overdag is hij een aardige man, zoals iemand die je misschien wel kent. 's Nachts is hij Tom-Tom, een duistere schepping die nu los rond loopt om te doden. Met name mooie zwangere vrouwen maken Tom-Tom moorddadig gek. Hij verminkt een mooie actrice, hij slaat een jonge verpleegster tot pulp en kruisigt een tienermeisje. En hij raakt in extase wanneer ze sterven. Sandy Block is een stoere man van de NYPD, afdeling moordzaken. Hij werkt en zwoegt hard om deze gestoorde moordenaar te vinden. Maar tegelijkertijd is er iemand die in het donker zijn pas zwanger geworden vrouw achtervolgt.

zoeken in:
4,0
Een heel goede thriller van een schrijver die ik nog niet kende. Een goed geschreven pakkend verhaal, met wat akelige details en een (toch nog) onverwachte ontknoping. Wat mij betreft zeer aanbevolen.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:00 uur

geplaatst: vandaag om 08:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.