menu

Fellow Passenger - Geoffrey Household (1955)

Alternatieve titels: De Geheime Passagier | Hang the Moon High

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Avontuur

259 pagina's
Eerste druk: Michael Joseph, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De vader van Claudio Howard-Wolferstan verlaat Engeland voor Ecuador en trouwt daar een rijke vrouw zodat hij nog maar weinig hoeft te doen in zijn leven. Claudio wordt naar Engeland gestuurd omdat zijn vader wil dat dat later zijn thuisland wordt en studeert in Oxford. Bij zijn naderende dood vertelt zijn vader dat er van zijn rijkdom aan bedrijven weinig of niets is overgebleven, maar dat hij in de voormalige ouderlijke woning in Engeland een geldbedrag voor Claudio heeft verstopt. Claudio is Inmiddels 37 jaar oud en hij kan alleen nog zijn overtocht betalen, maar hij neemt de uitdaging aan om die schat op te sporen. En dat brengt een stroom van avonturen op zijn pad met verdenking van spionage, achtervolging, opsluiting en baantjes als olifantentemmer en musicus.

zoeken in:
3,0
Een lezer op ’goodreads’ schreef dat de avonturen van deze hoofdpersoon grotendeels geloofwaardig zijn. Daarover valt te twisten. Maar het is wel een leuk verhaal geworden met veel verbazingwekkende avonturen waarbij wij de hoofdpersoon zouden willen toeroepen ‘denk na, maak het niet nog ingewikkelder voor jezelf’. Het verhaal is nu wel wat gedateerd. Toch aangenaam leesvoer.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:04 uur

geplaatst: vandaag om 16:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.