menu

Naaktportret - Loes den Hollander (2007)

mijn stem
2,82 (14)
14 stemmen

Nederlands
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

Ieder jaar als het mei wordt, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op. En dit jaar is er niet alleen sprake van herinneringen maar ook van angst, want er is een ongrijpbare dreiging haar leven binnengeslopen, die haar onrustig maakt. Aanvankelijk is Marijke van plan om deze dreiging terzijde te schuiven en te negeren. Maar als duidelijk wordt dat iemand het op haar man en stiefzoon heeft voorzien, kan ze dat niet langer volhouden. Hoewel het onduidelijk is uit welke richting de belager komt, heeft ze wel een vermoeden. Als ze erachter wil komen of dat vermoeden juist is, zal Marijke er niet aan kunnen ontkomen om datgene te doen wat ze tot nu toe zorgvuldig heeft vermeden: het analyseren van wat er jaren geleden in haar leven gebeurde... Op het moment dat ze beseft dat de dreiging een daadwerkelijk gevaar is geworden, grijpt ze in. Daarbij ontdekt ze iets waar ze nooit op had gerekend.

zoeken in:
Dit is werkelijk het aller aller allerslechtste boek ooit.

avatar van DvonGeem
Waarom lees je eigenlijk zoveel boeken die volgens jou slecht zijn? Ik zou mijn tijd er niet mee willen verdoen.

hinie
Dat weet je van tevoren toch niet? Rare beredenering...

avatar van thomzi50
Vaak kan je het wel enigszins aan zien komen toch?

avatar van DvonGeem
Ja. je weet welk genre je favoriete genre is. en als je al meerdere boeken van dezelfde auteur hebt gelezen en die zijn tegenvallend weet je dat je aan de volgende niet hoeft te beginnen.

avatar van C@rolien
5,0
Ik vond dit juist het beste boek van Loes den Hollander. Het is een boek met een goed plot en het leest als een trein. Al gelijk in het begin had het verhaal me te pakken en ik kon niet anders dan blijven lezen. Elke bladzijde weer vol spanning afwachten tot er weer een nieuw stukje van de grote puzzel werd gegeven.

avatar van Dee-e
4,0
Echt spannend vond ik hem niet, maar dat neemt niet weg dat ik heerlijk genoten heb van dit boek. Al vanaf de eerste pagina wilde ik meer weten over Marijke en haar verleden (al vond ik het wel even verwarrend wie wie was) en ja, heel Marijkes levensverhaal wordt verteld! Wat mij betreft een toppertje met een goed verhaal en helaas een redelijk voorspelbaar einde.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:19 uur

geplaatst: vandaag om 21:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.