menu

The Copper Frame - Richard Deming (1965)

Alternatieve titel: Gangsters in Iroquois

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Engels
Detective

160 pagina's
Eerste druk: Pocket Books, New York (Verenigde Staten)

Het syndicaat dat geleid wordt door gangster Larry Cutter, probeert de baas te worden in Iroquois. Ze willen de burgemeester en de politiechef in hun macht krijgen om zodoende straffeloos illegale activiteiten te beginnen met casino’s en paardenraces. Ze liquideren de plaatselijke politiechef Andy Saxon. Maar ze hadden niet gerekend op de zoon van de politiechef, luitenant Ted Saxon die inmiddels tot waarnemend politiechef is benoemd. Ze zetten een valstrik op door Ted Saxon verkrachting van een jonge vrouw in een politiecel in de schoenen te schuiven. En zo ontstaat een ongelijke strijd tussen Ted Saxon en een aantal gangsters.

zoeken in:
2,5
Wel aardig, maar niet speciaal. Dat politieman Ted Saxon verleidt wordt doordat een vrouw in een politiecel doet alsof ze zich wil ophangen, maakt dat die politieman, om te helpen, in zijn eentje die cel ingaat. Tja, en dan gaat het mis. Hij had natuurlijk moeten beseffen nooit in zijn eentje een vrouwencel binnen te kunnen gaan. Maar hier wordt wel een interessant vraagstuk gesteld en de gevolgen ervan zijn ingrijpend voor deze politieman. Vervolgens is de strijd tussen Saxon en de boeven ongeloofwaardig.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:26 uur

geplaatst: vandaag om 16:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.