menu

Killman Creek - Rachel Caine (2017)

Alternatieve titel: Stillhouse Lake #2

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

333 pagina's
Eerste druk: Thomas & Mercer, Seattle (Verenigde Staten)

Gwen Proctor heeft haar kinderen gered van haar ex, seriemoordenaar Melvin Royal, en zijn verbond van psychopathische handlangers. Maar de strijd is nog niet voorbij. Niet nu Melvin uit de gevangenis is ontsnapt. Niet nu ze een beangstigend sms’je heeft ontvangen... "Je bent nu nergens veilig." Haar schuilplaats aan Stillhouse Lake voldoet niet meer. Gwen laat haar kinderen veilig achter bij een goed bewapende buurman. Zelf gaat Gwen op jacht, met de hulp van Sam Cade, de broer van een van Melvins slachtoffers. Ze weet wat ze moet doen, ze heeft de kunst kunnen afkijken van een van de meest gestoorde moordenaars. Maar waar ze tegen strijdt, is erger dan alles wat ze gevreesd had – een uitgekiend psychologisch spel met als doel haar te vernietigen. Gwen vertrouwt alleen nog op woede en wraak als ze haar prooi nadert. Eén ding is zeker: een van hen zal sterven.

zoeken in:
2,5
Een wat harde misdaadstory kan ik nog wel hebben. Maar dit vond ik een ziek boek. Er zit wat mij betreft veel te veel serieus al dan niet expliciet beschreven geweld in om nog voor enig leesplezier te zorgen. Het enige positieve is wat mij betreft dat het een spannend boek geworden is, maar verder is het geheel mij te onwaarschijnlijk geworden.
Op de achterflap staat o.m. gemeld dat lezers op goodreads hoge scores hebben gegeven **** of *****, maar dan ben ik het gewoon niet met hen eens.
En tenslotte: als je dan toch een boek wil lezen uit deze serie, begin dan beter met deel 1.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:32 uur

geplaatst: vandaag om 11:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.