menu

Disappearing Earth - Julia Phillips (2019)

Alternatieve titel: Verdwijnende Aarde

mijn stem
3,00 (3)
3 stemmen

Engels
Thriller / Sociaal

304 pagina's
Eerste druk: Knopf, New York (Verenigde Staten)

Op een dag in augustus in Kamchatka, Rusland, verdwijnen twee zusjes van acht en elf. Het politieonderzoek levert niets op en de hechte gemeenschap zal moeten omgaan met dit verlies. Met name de vrouwen in deze afgelegen plek voelen zich niet langer veilig. De levens van alle betrokkenen zullen voorgoed veranderd zijn.

zoeken in:
2,5
Interessante inkijk. Observerend geschreven en intiem. Het eerste hoofdstuk trekt je mee doorheen het boek. Wat me wel opviel, is dat het soms te fragmentarisch overkomt. Na het lezen van het boek kwam ik erachter dat het eigenlijk korte verhalen zijn waarvan achteraf een boek is gemaakt. Die zijn dus niet altijd even succesvol in elkaar geweven. Toch is de sfeer in het boek de moeite, intrigerend.

avatar van Wickerman
3,5
Heel aardig boek. Wisselende verhalen, met terugkerende karakters en achteraf komt alles samen. En je leert heel veel van één van de meest tot de verbeelding sprekende gebieden van Risk: Kamtasjka.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:21 uur

geplaatst: vandaag om 14:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.