menu

Warrior of the Altaii - Robert Jordan (2019)

Alternatieve titel: Krijger van de Altaii

mijn stem
geen stemmen

Engels
Fantasy

352 pagina's
Eerste druk: Tor, New York (Verenigde Staten)

De waterputten van de Vlaktes drogen op, de geduchte tandhoorns groeien in aantallen, en er zijn slechte voortekenen alom. Wulfgar, een leider van de Altaii-mensen, moet strijd leveren met tweeling-koninginnen, krijgsheren, profeten en magie, in de hoop zijn volk te beschermen en een toekomst voor hun veilig te stellen. Elspeth, een bezoeker uit een andere wereld, heeft de antwoorden, maar het is aan Wulfgar om eerst de juiste vragen te stellen. Wat echter als de kennis die de Altaii kan redden ze ook kan vernietigen?

zoeken in:
Epic fantasy legend, and author of #1 New York Times bestselling series The Wheel of Time®, Robert Jordan's never-before published novel, Warrior of the Altaii.

Krijger van de Altaii is een losstaand verhaal van fantasylegende en Rad des Tijds-auteur Robert Jordan over een uitzonderlijk volk.

Krijger van de Altaii is voor nieuwe lezers een perfecte kennismaking met Jordan, en een heerlijk terugkomen voor fans van Het Rad des Tijds.

Geralt of rivia
Ik dacht dat robertt jordan overleden was ?

avatar van Donkerwoud
Geralt of rivia schreef:
Ik dacht dat robertt jordan overleden was ?


Klopt, maar daarom is het een never-before published novel. Het is postuum uitgegeven.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:14 uur

geplaatst: vandaag om 15:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.