menu

Charlie Wallace - Stan van Elderen (2006)

Alternatieve titel: Charlie & Jonathan

mijn stem
3,67 (6)
6 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Streek/Familie / Humoristisch

176 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

Charlie is net in New York komen wonen en geniet van alles wat er op hem afkomt, terwijl Jonathan zich met moeite staande houdt. Zijn eerste schooldag brengt Charlie meteen spijbelend door met Jonathan, en de twee tegenpolen leren elkaar beter kennen. Jonathan wapent zich tegen ieder menselijk contact, terwijl Charlie zelfs met een zwerver op straat nog een gesprek aanknoopt. Hoewel Jonathan zich enigszins bedreigd voelt door Charlies doen en laten, heeft hij ook wel bewondering voor zijn ontwapenende houding en flair. Zijn flirt met het leven doet Jonathan beseffen dat het ook anders kan. Juist die instelling wordt Charlie fataal.

zoeken in:
avatar van CharlesDickens
3,5
Prachtig boek! Spontane heimwee naar New York.
Van mij mag die van Elderen er mee door gaan!
5 sterren

avatar van Agaath95
3,0
Leuk boek, vlot geschreven en boeiende karakters. Helaas dat het zo abrupt eindigt. Maar aan de andere kant heeft dat ook zo weer z'n charmes.

*3

Gast
geplaatst: vandaag om 08:56 uur

geplaatst: vandaag om 08:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.