menu

Doctor Who: Shada. The Lost Adventure by Douglas Adams - Gareth Roberts (2012)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Sciencefiction / Avontuur

416 pagina's
Eerste druk: BBC Books, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Een oude vriend en collega van Doctor Who, Time Lord Professor Chronotis, is met pensioen vertrokken naar de universiteit van Cambridge, waar niemand het zal opmerken als hij nog eeuwenlang leeft. Maar nu heeft hij hulp nodig van Doctor Who, Romana en van K-9. Toen hij Gallifrey verliet, nam hij een paar kleine souvenirs mee. De meeste zijn ongevaarlijk. Maar een van hen is daarentegen buitengewoon gevaarlijk. De Oude Wet van Gallifrey is geen boek voor Time Travellers. Het is een van de artefacten, daterend uit de donkere dagen van Rassilon. Deze mag niet in verkeerde handen terecht komen. En de sinistere Skagra is juist een van hen. Hij wil het boek. Hij wil de waarheid achter Shada ontdekken. En hij wil de geest van Doctor Who.

zoeken in:
Dit verhaal was verloren geraakt en is nooit verfilmd. Het is afgemaakt door deze schrijver.
De Doctor Who BBC televisie serie was vroeger mateloos populair in Engeland. Die status heeft ze in Nederland nooit bereikt.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:00 uur

geplaatst: vandaag om 15:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.