menu

Endgame - Daniel Cole (2019)

Alternatieve titels: De Wolven | Fawkes and Baxter #3

mijn stem
3,55 (11)
11 stemmen

Engels
Detective

304 pagina's
Eerste druk: Trapeze, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De schijnbare zelfmoord van goede vriend Finley Shaw zorgt ervoor dat William Fawkes weer uit zijn zelfgekozen isolement komt. Samen met Baxter en Edmunds duikt Wolf in Shaws verleden om zijn dood te verklaren. Het wordt een race tegen de klok, want een intern onderzoek naar Wolfs rol bij de Ragdollmoorden wordt steeds intenser. Ondertussen stuit Wolfs onderzoek op vergaande corruptie binnen het korps, en dreigt hij meer te verliezen dan alleen zijn carrière…zullen Wolf en Baxter hun meest complexe zaak ooit overleven?

zoeken in:
avatar van Arkan
4,0
De wolven, het laatste boek van de trilogie Ragdoll, en meteen een mooie afsluiter.

Een stuk minder bloederig en heftig dan de vorige 2 boeken, maar wel een boek dat alle vraagtekens die nog openstonden van de vorige 2 boeken, ook netjes een antwoord kregen, kortom, alle losse eindjes worden netjes samen gebonden.

Het is echt niet te lezen als alleenstaand boek, want dan kan je helaas niet volgen, dit omdat alles deels terug gaat naar de vorige boeken en gebeurtenissen.

De schrijfstijl van Cole is onveranderd gebleven, de sprongen in de tijd, geven je duidelijkheid en zicht op alles om het allemaal beter te kunnen inschatten en begrijpen.
Dus, kortom, geen mega-spannend boek dit keer, maar een mooie afsluiter die je met een zucht dichtslaat omdat je eindelijk alles begrijpt.

Voor mijn gevoel is dit een super geslaagde reeks voor wie een goede en spannende trilogie kan appreciëren.

avatar van Rufus
2,5
Na Marionet toch wel een tegenvaller.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:10 uur

geplaatst: vandaag om 01:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.