menu

No Exit - Taylor Adams (2017)

Alternatieve titel: Geen Uitweg

mijn stem
3,38 (4)
4 stemmen

Engels
Thriller

285 pagina's
Eerste druk: Joffe, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Onderweg naar haar zieke moeder komt studente Darby Thorne vast te zitten in een sneeuwstorm. Ze moet noodgedwongen de storm uitzitten bij een afgelegen wegrestaurant, samen met nog vier vreemden. Wanneer ze naar buiten loopt om naar huis te bellen, doet ze een schokkende ontdekking: in een busje op de parkeerplaats zit een meisje opgesloten. Wie is ze, van wie is het voertuig en hoe kan Darby haar redden?

zoeken in:
avatar van Shaky
4,0
Net als in Eyeshot (2014), weet Adams een uitzichtloze situatie te creëren waarbij de kale, beklemmende setting opnieuw een belangrijke rol speelt.

Weinig personages, niet al teveel dialoog, maar wel veel spanning. Adams weet in zijn thrillers veel te zeggen zonder daar een woord teveel aan vuil te maken.

4* voor deze erg fijne thriller met meer dan uitstekende protagonisten en met name antagonisten.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:26 uur

geplaatst: vandaag om 13:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.