menu

For Kings and Planets - Ethan Canin (1998)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

335 pagina's
Eerste druk: Random House, Mississauga (Canada)

Orno Tarcher, een schuchtere jongeman afkomstig van het platteland van Missouri, verhuist naar New York om er te studeren. Tegelijkertijd wil hij zich van het plattelandse leven losworstelen. Ongemakkelijk in de immense stad ontmoet hij Marshall Emerson met wie hij een hechte vriendschap opbouwt, en hierdoor meer een meer open begint te staan voor de mogelijkheden en uitdagingen die New York biedt.

zoeken in:
avatar van Yak
3,5
Yak
Het begint veelbelovend en sommige observaties of beschrijvingen zijn echt om in te lijsten zo mooi. Helaas verzandt het verhaal zo'n 80 pagina's voor het einde echt in mierzoet gedraai en getreuzel, en waar je eerst makkelijk tot 3 uur 's nachts doorlas voelt het met het einde in zicht echt alsof je vlotte auto gaandeweg in de modder is vast komen zitten. 3,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 13:18 uur

geplaatst: vandaag om 13:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.