menu

The Gray Ghost - Clive Cussler en Robin Burcell (2018)

Alternatieve titels: Fargo #10 | The Grey Ghost

mijn stem
geen stemmen

Engels
Thriller

397 pagina's
Eerste druk: G.P. Putnam’s Sons, New York (Verenigde Staten)

In 1906 verdwijnt een baanbrekend prototype van Rolls-Royce bekend als ‘the Grey Ghost’ uit de straten van Manchester, Engeland, en het is enkel te danken aan de gelukkige tussenkomst van een Amerikaans detective genaamd Isaac Bell dat het niet voor eeuwig verloren is geraakt. Maar zelfs niet hij kan de goede naam van Marcus Peyton redden, de man die ten onrechte werd beschuldigd van de diefstal en meer dan honderd jaar later is het diens kleinzoon die zich wendt tot Sam en Remi Fargo om de onschuld van zijn grootvader te helpen bewijzen. Maar er staat nog meer op het spel dan wie van hen dan ook weet. Want de auto is opnieuw verdwenen en daarin bevindt zich een object zo zeldzaam dat het de mogelijkheid heeft om levens te veranderen. Mannen die alles te winnen hebben en veel te verliezen bedenken een wanhopig plan om het te vinden – en als iemand hen in de weg loopt? Ook daarvoor hebben ze een plan.

zoeken in:
PQV00
Maar het avontuur van de Amerikaanse detective Isaac Bell met de 'Grey Ghost' komt niet voor in de serie "Isaac Bell' van Clive Cussler.

Gast
geplaatst: vandaag om 07:01 uur

geplaatst: vandaag om 07:01 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.