menu

En Bur av Guld - Camilla Läckberg (2019)

Alternatieve titel: Gouden Kooi

mijn stem
3,71 (7)
7 stemmen

Zweeds
Thriller

368 pagina's
Eerste druk: Forum, Stockholm (Zweden)

Faye en Jack zijn het absolute droompaar. Ze hebben een succesvol bedrijf en wonen in een luxe appartement. Hun dochter Julienne is de bekroning van hun geluk. Maar schijn bedriegt. Fayes leven draait alleen nog om vertwijfelde pogingen het Jack naar de zin te maken, maar zijn verachting is in ieder gebaar zichtbaar. Wat verbergt haar eens zo lieve man voor haar? Wanneer Jack en Julienne niet terugkeren van een boottochtje en de politie bloedsporen in het appartement vindt, valt de verdenking al snel op Jack. Heeft hij zijn eigen dochter vermoord? Niets in Fayes leven is nog hoe het was...

zoeken in:
Niet het duo Patrik Hedström en Erica Falck spelen de hoofdrol in deze roman van Camilla Läckberg, maar de vrijgevochten Faye. Althans, ze probeert zich vrij te vechten in deze 'thriller'. Läckberg is met deze roman duidelijk een andere richting ingeslagen, maar of dit een verstandiger keuze is geweest blijft te betwijfelen.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:54 uur

geplaatst: vandaag om 21:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.