menu

Zo Dom als Albert Einstein - Herman Brusselmans (2019)

mijn stem
3,43 (7)
7 stemmen

Nederlands
Humoristisch

224 pagina's
Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland)

In 'Zo dom als Albert Einstein' laat Herman Brusselmans z’n licht schijnen over de wereld van het amateurtoneel. Een vereniging uit Gent speelt een stuk van een Nederlander, heeft daarbij voor een van de rollen een acteur nodig die kan drummen, maar vindt die niet in eigen rangen. Onverwacht stuiten ze op een bekend persoon die hen, op z’n eigen manier, uit de brand kan helpen.

zoeken in:
avatar van Micha
Dit vind ik persoonlijk een van zijn beste:

Het Oude Nieuws van Deze Tijden - Herman Brusselmans (1994)


avatar van Jason82
3,5
Dit boek brengt precies wat je van Herman Brusselmans verwacht. Droge humor, allerlei elkaar in razend tempo opvolgende weetjes afgesloten met een poep- of piesgrap. Ik lag weer regelmatig te schudden van het lachen in bed. Sterkste passage vond ik de beginfase in café De Knock, waarin allerlei markante gasten de revue passeren. Brusselmans op z'n sterkst!

avatar van AOVV
3,5
Erg onderhoudend boekje van Brusselmans, ik vind het eigenlijk z'n beste sinds de Zeik-trilogie. Bij vlagen lag ik weer gekreukt in een deuk, en dat is een goed teken bij deze auteur.

3,5 sterren

Gast
geplaatst: vandaag om 22:32 uur

geplaatst: vandaag om 22:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.