menu

Vals - Carry Slee (2003)

mijn stem
3,19 (8)
8 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Humoristisch

222 pagina's
Eerste druk: Prometheus, Amsterdam (Nederland)

Kai heeft een vreselijke juf. Ze is niet zomaar een beetje onaardig, of af en toe een tikje gemeen: Nee, juf Suikertoetje is heel erg vals! En ze wil maar één ding: de kinderen uit haar klas de stuipen op het lijf jagen. Ze is dan ook zeer in haar nopjes als er in het stadje een monster wordt gesignaleerd. Iedereen is plotseling heerlijk bang; kinderen én grote mensen kunnen aan niets anders meer denken. Kai is de enige die doorheeft dat slechts één persoon werkelijk bang zou moeten zijn. Helaas kan hij dit monstergeheim met niemand delen...

zoeken in:
avatar van tommykonijn
3,0
Mwah nou niet echt dat je zegt : top maar ik vond het wel een heel leuk boek vroeger, gelukkig is Carry Slee niet zo'n schrijfster die van die hele zoetsappige boeken maakt of die met een of ander raar niets zeggend einde. Vals is van wat ik me kan herinneren zo 1,2,3 het eerste boek wat ik van haar heb gelezen, en het viel niet tegen.

3,0*

avatar van FelixTheCat
3,5
Dit boek hele tijd geleden gelezen. Ook paar keer op school. Zeker leuk kinderboek van Carry Slee.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:44 uur

geplaatst: vandaag om 23:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.