menu

Troll Mountain - Matthew Reilly (2015)

mijn stem
4,50 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek
Fantasy

240 pagina's
Eerste druk: Pan Macmillan Australia, Sydney (Australië)

In een afgelegen vallei wordt een stam van mensen gedood door een vreselijke ziekte. Wanneer zijn zus ook besmet wordt door deze dodelijke ziekte en zijn stamleiders weigeren hem te helpen, ontdekt een dappere tienerheld, genaamd Raf, dat de trollen van Troll Mountain een elixir bezitten dat de verschrikkelijke ziekte zal genezen. En dus begeeft Raf zich op een heldhaftige zoektocht: om het duistere land van de trollen binnen te dringen en in de hoogste, meest strengbewaakte toren van Troll Mountain te geraken. Slechts één ding staat tussen Raf en het object van zijn zoektocht: een hele berg vol trollen.

zoeken in:
PQV00
Hier vlieg je doorheen. Bedoeld als jeugdboek duurt het langer (meer bladzijden) voordat de eerste dode ten gevolge van het doel van het verhaal valt, terwijl in de andere boeken van Reilly zowat vanaf de eerste pagina je de lijken om de oren vliegen, aangejaagd door even zoveel ontploffingen. Maar dat betekent niet dat er geen doden vallen, niet minder dan bijna - op twee trollen na - de gehele stam trollen wordt uitgeroeid.
Groot lettertype en gelet op het verhaal met trollen, geen ver ontwikkeld wapentuig als in Reilly's overige avonturenromans. Desalniettemin moet de hoofdpersoon (Ralf) menige beproeving doorstaan voordat hij als held tevoorschijn kan komen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:53 uur

geplaatst: vandaag om 09:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.