menu

Siege of Mithila - Ashok K. Banker (2003)

Alternatieve titel: Ramayana #2

mijn stem
geen stemmen

Engels
Esoterisch / Avontuur

544 pagina's
Eerste druk: Orbit, Londen (Verenigd Koninkrijk)

De hordes beestachtige demonen stormen naar Ayodhya waarbij ze alles voor zich uit hebben geveegd. Rama kan niet naar huis terugkeren om zijn familie te verdedigen. Hij moet naar Mithila reizen – een stad die direct op de weg van de vernietiging ligt – om zich aan te sluiten bij een kleine groep van helden die van plan is moedig stand te houden tegen de legers van de duisternis. Kan Rama een verborgen dev-astra (bovennatuurlijk wapen afkomstig van een godheid) opgraven om te helpen in zijn strijd tegen zijn aartsvijand, de heer der demonen Ravana? Het lot van de wereld hangt aan een zijden draad en de geringste fout kan leiden tot de vaststaande vernietiging van alles en allen...

zoeken in:
PQV00
Grappig. Een Indiër die in het Engels een serie boeken schrijft met het Indische epos Rāmāyaṇa als thema, oorspronkelijk in het Sanskriet. En dan worden die boeken door een ander vertaald in het Hindi.
Siege of Mithila wordt dan मिथिला का संकट: रामायण का दूसरा भाग (Mithila ka Sankat: Ramayana ka Dusara Bhaga = Het Beleg van Mithila: Het Tweede Deel van de Ramayana)

Gast
geplaatst: vandaag om 11:05 uur

geplaatst: vandaag om 11:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.