menu

Felsteg - Maria Adolfsson (2018)

Alternatieve titels: Misleiding | Doggerland #1

mijn stem
3,79 (7)
7 stemmen

Zweeds
Thriller

430 pagina's
Eerste druk: Wahlström & Widstrand, Stockholm (Zweden)

Het is de ochtend na Oistra, het oesterfestival op de Doggerlandeilanden. Inspecteur Karen Hornby wordt wakker met een verschrikkelijke kater – maar dat is nog de minste van haar problemen. Naast haar in bed ligt haar baas. Dan komt het bericht dat er een vrouw bruut is vermoord en wordt Karen op de zaak gezet. Het slachtoffer blijkt de ex van haar baas te zijn. De complicaties verergeren en Karen realiseert zich dat het onderzoek verstrikt raakt in persoonlijke verhoudingen en de geschiedenis van het eiland.

zoeken in:
4,0
Scandinavische thrillers lees ik graag. Gelukkig zijn er veel in het Nederlands vertaald, dus kan te kust en te keur gaan. Maria Adolfsson kende ik niet, maar Zweeds en de aanbevelingen op de achterflap waren voldoende om het boek te kopen. Het begin is een tikkie traag, het verhaal is erg zorgvuldig opgebouwd. Het loont zeker de moeite om door te lezen, het plot is echt geweldig en heel verrassend. Mooi debuut van Adolfsson.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:50 uur

geplaatst: vandaag om 17:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.