menu

Tim MacNab Zoekt Copy - Marten Toonder (2013)

Alternatieve titel: Tim MacNab Zoekt Kopij

mijn stem
geen stemmen

Nederlands
Detective

123 pagina's
Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland)

"Ik gleed, meer dan ik liep, de trap af en snelde het gangetje in. Vlak bij me klapte een deur open en dicht, telkens een lichtstreep op de grond werpend. Me vasthoudend aan de deurpost stapte ik naar binnen. Daar, hangend over tafel, lag Braun. Een bloedstraal liep vanaf zijn slaap langs zijn gezicht, zijn linkerarm slingerde mee met de bewegingen van het schip." Op volle zee komen kapitein Sixma en journalist MacNab voor de onaangename taak te staan de moord op één van de passagiers op te lossen. Aan boord van een schip is iedereen verdacht en het lijkt slechts een kwestie van tijd tot de moordenaar in hun midden het volgende schot lost...

zoeken in:
avatar van psyche
psyche (crew)
Marten Toonder schreef dit boek op een haperende typmachine, het originele manuscript werd gevonden in het Literatuurmuseum, en werd aanvankelijk in 2013 als een facsimile uitgave met een oplage van 1500 exemplaren uitgegeven.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:52 uur

geplaatst: vandaag om 09:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.