menu

Mistur - Ragnar Jónasson (2017)

Alternatieve titel: Hulda #3

mijn stem
geen stemmen

IJslands
Detective

256 pagina's
Eerste druk: Veröld, Reykjavik (IJsland)

Op kerstmis 1987 woedt een grote storm boven de heuvels in het oosten van IJsland, waar een echtpaar op een afgelegen boerderij woont. Een onbekende man staat onverwacht aan de deur van de boerderij en beweert door de storm te zijn overvallen. De vrouw vindt het echter moeilijk om het verhaal van de vreemdeling te geloven. Naarmate het kerstfeest nadert, wordt de atmosfeer van deze verlaten plaats steeds drukkender en met de stroom valt vervolgens ook de telefoonverbinding uit. Niet iedereen zal dit feest overleven… Rechercheur Hulda Hermannsdóttir krijgt te maken met een gecompliceerde en lastige kwestie, kort nadat ze zelf al is getroffen door familieproblemen die hun sporen nalaten.

zoeken in:
avatar van Sol1
Sol1 (moderator)
Het boek is al in 2017 in IJsland uitgekomen. De Engelse vertaling voor het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten staat pas voor 2020 gepland.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:42 uur

geplaatst: vandaag om 17:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.