menu

En Ze Deed Het - Edwin Winkels (2018)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederlands
Psychologisch

224 pagina's
Eerste druk: Brandt, Amsterdam (Nederland)

Een zomeravond op de Parade, en het regent. Schuilend in de tent van de Levende Jukebox worden de dertigers Anoek en Dylan verliefd op elkaar. Ze verschillen nogal, en toch zijn ze voor elkaar gemaakt. Voor altijd. Maar voor altijd is niet voor eeuwig. Als Anoek na tien jaar huwelijk ernstig ziek wordt, houdt Dylan het voor gezien. Hij heeft echter niet gerekend op haar drastische antwoord, dat voor beiden vergaande gevolgen zal hebben. Wat volgt is een lange zoektocht naar genezing, verloren geluk en een nieuwe toekomst die hen onder andere op een mythisch strand aan de Middellandse Zee en een afgelegen plaats aan de voet van de Himalaya brengt.

zoeken in:
avatar van jordybeukeboom
3,5
Pakkend verhaal, vlot geschreven. Ik vind dat de hoofdpersonages wel wat aan de platte kant blijven. Toch is het een boeiend geheel wat Edwin Winkels heeft geschreven. Ik ben er zelf niet aan ontkomen om Dylan als een alter-ego van hem te gaan zien, wat niet per se een-op-een zo hoeft te zijn natuurlijk

Gast
geplaatst: vandaag om 09:23 uur

geplaatst: vandaag om 09:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.